За нас

logo-wide1

Ние от NemusVita вярваме, че натуралната грижа за вашата кожа, коса, тяло и дом е част от съвременното разбиране за природосъобразен начин на живот.

 

NemusVita има удоволствието да ви представи сертифицираните био продукти на немските компании Logona, Sante, AlmaWin, NeoBio, Fitne и  Aries.

 

Вече е толкова лесно да бъдете естествени, здрави и желани!

 

NemusVita е официалния онлайн магазин на „Армина” ООД - официален вносител на на марките Logona, Sante, AlmaWin и NeoBio за България.

 

Он лайн магазин за сертифицирана био козметика nemusvita.com e създаден през 2010 година и предлага селектирани био продукти с гарантирано качество и сертификати от няколко признати независими сертифициращи организации. Повече за сертификатите на био козметиката, която предлагаме, можете да научите тук.

 

За нас ще бъде удоволствие да отговорим на вашите въпроси, както и да получим вашето мнение за продуктите, които предлагаме. Можете да се свържете с нас на обявените контакти всеки работен ден и да разговаряте с наш представител.

 

Какво още е NemusVita


Иска ни се да си мислим, че NemusVita е дървото на живота. Не в буквалния, а в преносния смисъл. Защото идеята ни е да сме дълбоко свързани с най-живите и най-простичките неща – листата, земята, уханието на цветята, отразените във водата слънчеви лъчи и мириса на пролетен дъжд, иначе казано – с природата. Все още не разбирате за какво става дума? Ето за какво – назависимо с какво се занимавате, всеки ден Вие получавате своята доза „рекламно облъчване”. Голяма част от рекламите, които гледате са посветени на това как да изглеждате по-красиви и по-млади, как по-добре да поддържате хигиената в дома си и изобщо - на това как животът Ви да е изпълнен с повече цветове, свежест и аромати, които да го правят по-лесен. Е, ние няма да рекламираме. Или поне не по стандартния начин. Няма да Ви убеждаваме в предимствата на продуктите, които предлагаме. Защото за нас гарантира природата. Дори да Ви звучи твърде помпозно, това е истината. Свежестта, ароматите, действието и цветовете на продукти ни са „дошли” от нея. Така че, ако за Вас е от значение каква е храната, с която се храните, козметиката, която ползвате, продуктите, с които почиствате дома си, тогава продължавайте да четете. Ако Ви интересува кой ги произвежда, какъв е техният отпечатък върху природата и върху бъдещето на планетата, ако искате да научите възможно ли е в съвременния свят производство без химикали и какво има в кутийките, които Ви обещават красота и вечна младост, значи този сайт ще Ви заинтересува. Ако пък тези неща не са важни за Вас, просто си пуснете телевизора. Smile

 

Това, което ни мотивира да създадем NemusVita - сайтът за сертифицирана био козметика за Вас и Вашия дом - е простичкият факт, че на нас ни пука. Не ни е безразлично нито нашето здраве, нито това на околните. И искаме да направим нещо истинско – за себе си, за за децата си и за всички други хора, за които това има значение. Мисията ни е проста – да Ви направим част от един начин на живот, който отчита съвременните нужди на всеки от нас, но го прави с уважение и мисъл за природата. Смятаме, че Вие, потребителят, имате право на информиран избор и искаме да Ви дадем възможността да пазарувате продукти, създадени с грижа за здравето Ви и за околната среда. Това е, което искаме ние. Ако Вие не искате това, просто си пуснете телевизора. Smile

 

И, не, няма да Ви убеждаваме в нищо – просто ще Ви дадем избор. Изборът е фундаментално право на свободния човек и висша ценност на нашето съвремие. Така че – даваме Ви избор или да продължите да живеете както досега и да си пуснете телевизора Smile, или да направите малко усилие и да „тествате” поне един продукт. Току-виж изборът, който направите, промени живота Ви. Какъвто и да е Вашият избор, ние го приветстваме.

 

Бъдете здрави и ако решите, че имате нужда от нас, ние сме тук, на www.nemusvita.com. До скоро!

 

Усмихнати поздрави,

Екипът на NemusVita

 

Сподели с приятели

NemusVita 2011, Всички права запазени! Официален дистрибутор на продуктите на Logona, Sante, AlmaWin, Fitnes, Aries и NeoBio за България е Армина ООД.
Всички снимки, графики и описания са със запазени авторски права и принадлежат на производителите.
Уеб дизайн и поддръжка: Кая Продукшънс ЕООД, София

natrue-logo  bdih_usa  bio_certificate   bottomlogo