Доставка

alt

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви осигурим добро и надеждно обслужване и да гарантираме вашето удобство при покупка на продукти от он лайн магазин за сертифицирана био козметика  nemusvita.com. За тази цел, при всяка поръчка следваме няколко прости стъпки, които да улеснят процеса и да гарантират, че вие ще получите вашата поръчка в срок.

 

Обработка на поръчките

След като получим Вашата поръчка, задължително Ви се обаждаме по телефона за окончателно потвърждение и уточняване на подробности.

 

Срок на доставката

Срокът за доставка варира между два и четири дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и мястото, до което трябва да бъде доставена. Имате и възможност да пожелаете експресна поръчка и в такъв случай срокът за доставка е един ден. За специални поръчки, срокът се уточнява предварително.

 

Заплащане

В момента предлагаме форма на заплащане с наложен платеж. Това означава, че заплащането се извършва при получаване на продуктите и се приема от куриера, който ще Ви донесе поръчката.

 

Сподели с приятели

NemusVita 2011, Всички права запазени! Официален дистрибутор на продуктите на Logona, Sante, AlmaWin, Fitnes, Aries и NeoBio за България е Армина ООД.
Всички снимки, графики и описания са със запазени авторски права и принадлежат на производителите.
Уеб дизайн и поддръжка: Кая Продукшънс ЕООД, София

natrue-logo  bdih_usa  bio_certificate   bottomlogo