Нар и годжи – плодчета червени и полезни в SANTE

В египетските папируси и гръцките древни документи има записки, че нарът е бил използван от тогавашните знахари за лечебни цели. Освен лечението на артрит и инфекции, нарът е използван и като разкрасяващо средство. 

Нарът за кожата Освен да изяждаме плода или да пием неговия сок, тялото на човека ще се възползва от чудесните свойства на нара и чрез кожата. 

Ползите на нара:Нарът подобрява храносмилането и регенерира тъканите. Така предотвратява образуването на акне и хормонален дисбаланс

Против стареене
Нарът забавя процесите на стареене чрез удължаване живота на клетките, отговорин за производството на колаген и еластин. Така се позволява намаляването на бръчките и се повишава еластичността на кожата. 

Инфекции
Зачервявания и инфекции могат да бъдат намалени от чудесните лечебни свойства на нара.Всичко това се постига със съдържащите се в червения плод витамив B5 и С, калий, полифеноли, антиоксиданти, които разрушават свободните радикали. Нарът е „елексир на младостта“, тъй като е богат на Омега 5 мастни киселини, ефективни в регенерирането клетките и отлагането на процеса на остаряване. Всички тези качества са в основата на избора на нара като съставка в душ-гела и лосиона на SANTE. Като добавим и това, че нарът в тези продукти е био и към него са добавени още куп добри неща като масло от био ший, био какао и био зелен чай, става ясно защо двата продукта с нар бързо станаха любими на много жени.Другите червени плодчета, които обожаваме са годжи. Те са малки, но са супер. Супер храни не само в мюслито или нещо друго за хапване, но и в душ-гела и лосиона на SANTE.Почти няма човек, който се интересува от здравословно хранене да не знае превъзходните качества на годжи, но не всички от тях знаят, че годжи действа и чрез кожата – най-големият човешки орган.В душ-гела и лосиона на SANTE годжи действа със своята способност да хидратира и подмладяване на клетките на кожата. Лосионът на SANTE получи и най-високото отличие „Много добър“ на списание OEKOTEST през месец април 2013 година. Продуктите с нар и годжи на SANTE за тяло са с два биосертификата – BDIH и Natrue.
И още: веган – само от растителни суровини, без лактоза и глутен. 
Нар и годжи – плодчета червени и полезни. От SANTE - здраве (фр) за Здраве!

Сподели с приятели

Добави коментар

Защитен код
Обнови

NemusVita 2011, Всички права запазени! Официален дистрибутор на продуктите на Logona, Sante, AlmaWin, Fitnes, Aries и NeoBio за България е Армина ООД.
Всички снимки, графики и описания са със запазени авторски права и принадлежат на производителите.
Уеб дизайн и поддръжка: Кая Продукшънс ЕООД, София

natrue-logo  bdih_usa  bio_certificate   bottomlogo