Лято без комари

Лято без комари

alt

Ако искаме да имаме лято без комари, то по-добре е сме милосърднти към тях и към себе си. Просто да държим комарите далеч от нас. Разбира се без химия и отрови. Анти-Комар препаратът на Aries e средство за отблъскване на комарите с масло от лимонен евкалипт и без синтетични консерванти и оцветители.С ARIES имате няколко предимства:
• Убивайки комарите не си слагате отрова на кожата
• Активните съставки на продукта подхранват кожата
• Ухае приятно
• Спасени сте за поне 8 часа.Ако сте си забравили спрея, то винаги носете малкия и удобенуспокояващ рол-он на Aries. Той ще успокои вълшебно ухапаното място не само от комари, но и от конски мухи, коприва, медузи и други. Съчетанието на био сертифицираните съставки: масло от сладък бадем, линалол, масло от евкалипт, розово дърво, лавандула, цитрал, кумарин, гераниол и лимонен премахват сърбежа след ужилване. Успокояващият рол-он постига ефект на охлаждане и възстановяване на кожата.Анти-Комар и Успокояващият рол-он при ужилване са био сертифицирани с немския сертификат за био качествоBDIH.Има и трети начин: с масло от цитронела.
Това етерично масло ще ви донесе мнооого ползи, не само да прогоните комарите.
То ще стопли сърцето ви и ще премахне главоболието.
А знаете ли, че комарите по-често хапят хората, чиято телесна температура е с няколко десети от градуса по-висока от нормалната. Жените и децата са по-често жертви, защото са с по-тънка кожа, както и работещите на открито. Едно е сигурно – никой не обича комарите и най-вече последствията, които нанасят тези гадинки.

На море и планина, този път без... комари. А с ARIES! Изборът е между лимонен евкалипт, комплект етерични масла или цитронела!

 

Сподели с приятели

Добави коментар

Защитен код
Обнови

NemusVita 2011, Всички права запазени! Официален дистрибутор на продуктите на Logona, Sante, AlmaWin, Fitnes, Aries и NeoBio за България е Армина ООД.
Всички снимки, графики и описания са със запазени авторски права и принадлежат на производителите.
Уеб дизайн и поддръжка: Кая Продукшънс ЕООД, София

natrue-logo  bdih_usa  bio_certificate   bottomlogo